Waarom wordt DerMapen populair?

Een Dermapen-behandeling, ook wel dermaplastiek genoemd, is een niet-invasieve cosmetische techniek die wordt gebruikt om een slappe huid door roken, diepe rimpels, grote acnelittekens, chirurgische littekens en schade door de zon op het gezicht te verminderen. Het is niet aan te raden voor mensen met een actieve allergie voor stoffen die bij de chirurgische ingreep worden gebruikt of voor mensen met een onregelmatige hartslag. Deze behandeling garandeert ook niet dat alle ongewenste tekenen van veroudering zullen verdwijnen, maar zal hun uiterlijk aanzienlijk verminderen. Bovendien verwijdert Dermapen pigmentvlekken op de huid zonder de kleur van uw huid te veranderen.

Er zijn verschillende soorten van deze cosmetische procedure en deze omvatten laser resurfacing, Vaser, fractionele, dermabrasie, infrarood licht, fractionele fotothermolyse, huidpeeling, punch graft, onderhuidse vetoverdracht, mesotherapie, huidvernieuwing en injectie. Dermapen is een laser resurfacing procedure waarbij een dunne, glazen ampul wordt gebruikt op het te behandelen oppervlak klik hier. Een speciaal laserapparaat wordt vervolgens gebruikt om de binnenkant van de ampul te verwarmen, waardoor de dode huidcellen binnenin worden opgelost. Hierdoor zal de bovenste laag van de huidcellen omhoog komen en een glad, egaal oppervlak van nieuwe huidcellen vormen. Een speciaal hulpmiddel, een canule genaamd, wordt gebruikt om de dermapen van het ene deel van het gezicht naar het andere over te brengen en om de bloedcirculatie te regelen.

Voordat u een behandeling met dermapen ondergaat, dient u contact op te nemen met uw dermatoloog om meer te weten te komen over uw individuele toestand en de mogelijke bijwerkingen van de dermapen-producten. Vaak voorkomende bijwerkingen zijn tijdelijke roodheid, irritatie, jeuk, zwelling of lichte vervelling. Deze zijn meestal tijdelijk en verdwijnen meestal binnen 24 uur. De meeste mensen ervaren geen problemen met de dermapen. Als u echter ongebruikelijke veranderingen in de huid opmerkt, zoals overmatige droogheid of verdikking, neem dan onmiddellijk contact op met uw dermatoloog. Hij kan u helpen beslissen of dermapen geschikt voor u is.

Meer info over dit artikel: https://www.eliminstituut.nl/

Pieter De Bruin