waar vind ik een betrouwbare hypotheekadviseur

Waar kan ik een betrouwbare hypotheekadviseur vinden?

Hypotheekadviseur kan best moeilijk te vinden zijn. Hypotheekadviseurs zijn niet zo gemakkelijk beschikbaar als ze ooit waren. Veel van de grotere banken werken niet meer met onafhankelijke hypotheekadviseurs en de weinige overgebleven banken hebben geen prikkel om een goede relatie met hun klanten te onderhouden. Dit brengt de consument in een ongemakkelijke positie bij het zoeken naar een betrouwbare hypotheekadviseur. Een paar jaar geleden stelde de Federal Truth in Lending Act het verplicht dat alle hypotheekadviseurs en kredietfunctionarissen geregistreerd waren en moesten slagen voor een examen. . Deze nieuwe regeling is erop gericht het hypotheekproces voor consumenten gemakkelijker te maken.

Een ding dat u moet doen, is een makelaar zoeken die u advies geeft zonder u iets te verkopen. Veel makelaars doen precies dit, maar er zijn er nog veel meer die u onbevooroordeeld advies zullen geven en niet proberen u ergens toe te dwingen. Een ander ding om naar te zoeken is een hypotheekadviseur die al vele jaren actief is. Dit betekent dat zij een trackrecord van succes hebben opgebouwd en u vanuit eigen ervaring advies kunnen geven. U moet er ook een zoeken die is doorverwezen door iemand die u kent.

Als je een paar kandidaten hebt gevonden, vraag ze dan om achtergrondinformatie. Vraag hen vooral hoe lang ze al zaken doen en wat voor advies ze krijgen. Het is belangrijk om te weten wat andere klanten van hun service vinden en hoe lang ze die al doen. De hypotheekadviseur die u kiest, moet u het juiste advies kunnen geven voor uw situatie. U kunt deze informatie vervolgens gebruiken om te beslissen waar ik een betrouwbare hypotheekadviseur kan vinden.

Klik op deze link: https://www.wagenaarassurantien.nl/

Pieter De Bruin