De afgelopen jaren heb ik via makelaar Bergen op Zoom woningen gekocht in Jersey City en in de Verenigde Staten.

Het is niet alleen van onschatbare waarde geweest, maar ik heb ook duizenden dollars bespaard en afscherming vermeden. Makelaar Bergen op Zoom biedt mij dezelfde dingen die ik krijg van andere makelaars, zoals snel zoeken in hun database zodat ik snel een geschikte woning kan vinden, het gemak van e-mailen en de mogelijkheid om te praten met een echt persoon die kan het proces in detail uitleggen. Ik vind het heerlijk om met iemand te kunnen praten, ook al is het maar een telefoontje!

Nu heb ik een nieuwe tool in mijn arsenaal om een huis te kopen dat ik online heb gevonden bij Buy a House in Jersey City, New Jersey. Dank aan mijn plaatselijke makelaar, John Deutsch, voor het in contact brengen met Broker Bergen, een in New Jersey gevestigd bedrijf dat mij een verscheidenheid aan diensten aanbiedt, waaronder de mogelijkheid om online naar onroerend goed te zoeken. Het was erg handig om Broker Bergen me in contact te laten brengen met Van De Meest en zijn team van verkoopprofessionals, die gevestigd zijn in mijn geboorteplaats West Orange, NJ. Ze zijn geweldig! John Deutsch, mijn plaatselijke makelaar, bracht me bij hen.

Met het team van Van De Meest binnen handbereik vond ik geweldige deals. Ik was meteen onder de indruk van hoe naadloos alles verliep. Ik kon de details bekijken van de eigendommen waarin ik geïnteresseerd was, een lijst met vragen maken die ik aan de makelaars zou stellen en de deal binnen enkele minuten sluiten. Bovendien kreeg ik een gratis consult aangeboden waarbij ik de binnenkant van het huis of pand kon zien, over het terrein kon lopen en het contract kon bespreken. Ik bleef nooit buiten mijn huis hangen.

De Makelaar Bergen Op Zoom was precies wat ik nodig had om optimaal te profiteren van internet en om in een prachtige situatie te komen met mijn toekomstige koper.

Toen het contract eenmaal was getekend, moest ik een paar dagen wachten voordat het huis in mijn nieuwe bezit kwam. Ik was verrukt toen ik ontdekte dat mijn prijs maar iets hoger was dan het gangbare tarief voor een vergelijkbaar huis in mijn omgeving. De Makelaar Bergen Op Zoom stelde me in staat om wat tijd voor mezelf te krijgen en echt na te denken over wat de volgende stappen zouden zijn. Ik heb zelfs een paar mensen ontmoet van mijn makelaar, wat opwindend was. Ik kon niet wachten om te beginnen.

Toen ik eenmaal over de zenuwen van het verhuizen naar mijn nieuwe huis heen was, was ik klaar om makelaar Bergen Op Zoom op de proef te stellen. Ik heb de site verschillende keren bezocht, ging naar een paar open huizen en ben eigenlijk op het terrein gaan wonen. Het was heel spannend! De mensen van Makelaar Bergen Op Zoom waren buitengewoon vriendelijk en behandelden me alsof ik een deel van de familie was.

Ik had ook de mogelijkheid om een paar maanden een appartement te huren terwijl ik het huis uittestte en ontdekte hoeveel het echt waard was. Nu klaag ik niet! Ik heb de huur voor de maand in één keer betaald gekregen, wat me veel geld heeft bespaard. De makelaar was gedurende het hele proces erg begripvol en behulpzaam. Ik wou dat ik eerder F vermeulen makelaardij makelaar Bergen Op Zoom had gevonden. Ik had een paar maanden eerder kunnen verhuizen, zonder me zorgen te hoeven maken over het betalen van een makelaar om me rond te leiden!

 

 

 

Klik om meer te lezen: fvermeulenmakelaardij.nl