Wanneer u uw egr klep vervuildĀ reinigt, moet u voorzichtig zijn. U wilt uw systeem niet beschadigen tijdens het schoonmaken.

Nu hoeft u alleen nog maar de klep te openen en te controleren of deze vuil is.

Meestal is dit het gemakkelijkste deel van het reinigingsproces, u hoeft alleen maar het water aan te zetten en het gebied te bekijken om er zeker van te zijn dat het schoon en helder is.

Als u vlekken of vuile plekken in het water opmerkt, wilt u misschien het water verwijderen of de cyclus opnieuw starten. Soms kunt u niet al het vuil verwijderen, dus u moet het water voorlopig verwijderen.

Onthoud dat u bij het schoonmaken van uw EGR moet beginnen met het water uitgeschakeld en het water moet controleren op vuile plekken. Nadat u het water heeft verwijderd, moet u de vuile delen van de EGR controleren en het water vervangen door schoon water.} Denk eraan voorzichtig te zijn en de klep niet te beschadigen tijdens het schoonmaken.

Om de buitenkant van de klep te reinigen, moet u de kap verwijderen en vervolgens het gebied dat bovenop de klep komt te reinigen. U zult het gebied dat bovenop de klep zit schoon willen maken, omdat u dit gebied wilt kunnen bereiken zonder iets op de klep te krijgen.

Na het reinigen van het gebied, moet u een soort olie op het gebied aanbrengen, zodat u kunt helpen om de olie in de EGR te krijgen. zodat het beter blijft plakken.

Wanneer u de binnenkant van de EGR reinigt, moet u oppassen dat u de plastic afdekking op de klep niet beschadigt. Dit is een heel kwetsbaar gebied en als je niet oppast, kun je een groot ongeluk krijgen.

Nadat u klaar bent met het reinigen van het gebied op de klep, wilt u controleren of er vuil of vlekken op de klep zijn die mogelijk afkomstig zijn van water. Als u deze vlekken en vuil ziet, moet u deze eerst opruimen voordat u een soort reiniger aanbrengt.

https://www.chipperformance.nl/