wereldkaart hout

Wereldkaart houten borden

Rustiek, plat Wereldkaart houten bord – gemaakt van stevig berkenfineer en met de hand gewreven voor duurzaamheid, dit platte kunstwerk is gemaakt van professioneel berkenfineer en kan aan elke muur worden gehangen. Laat uw creatieve avontuur in uw eigen huis beginnen of geef dit als een perfect cadeau aan de beginnende reiziger. Gebruik hem als blikvanger in uw kantoor of studeerkamer, of versier uw camper, bestelwagen, vrachtwagen, boot of ander voertuig. Als je wat inspiratie nodig hebt, zijn er online veel bronnen om je op weg te helpen aan je nieuwe creatieve avontuur. Dit kunstwerk zal een geweldig gesprek zijn met vrienden en familie terwijl je je reisverhalen en de leuke wereldkaart erachter deelt.

Rustiek, plat Wereldkaart Woodsign – gemaakt van zwaar berkenfineer en met de hand gewreven voor duurzaamheid, deze houten creatie is gemaakt van professioneel berkenfineer en wordt compleet geleverd met bevestigingsmateriaal Muur-Art. Laat uw creatieve ervaring in uw eigen huis beginnen of geef dit als een gedenkwaardig cadeau aan de jonge kunstenaar. Een prachtige handgeschilderde blikvanger op massief hout, dit houten stuk is een perfecte keuze voor de beginnende ambachtsman. U kunt dit houten bord ook gebruiken als een reizende bestemmingsmarkering op de markt of in het hotel waar uw bedrijf wordt getoond. Zijn veelzijdige formaat zal de aandacht trekken van shopaholics en de nieuwsgierige toerist.

World Map Wood Signs zijn in het oog springende kunstwerken met een decoratieve uitstraling die zeker een blijvende indruk zullen maken op iedereen die het ziet. Plan de bestemming die u wilt uitdrukken met een groot houten bord met een wereldkaart buiten, creƫer een brandpunt in de tuin en voeg een gevoel van richting toe. Gebruik dit bord op uw kantoor, studeerkamer, logeerkamer of als een uniek cadeau voor een vriend. Maak het een onderdeel van de muur van uw huis en laat een kunstwerk zien dat meer spreekt dan woorden. Bel vandaag nog met ons kantoor voor meer informatie over het personaliseren van een houten bord.

Meer informatie op: https://muur-art.nl/

Pieter De Bruin