Voordelen van brochurehouders voor uw bedrijf

brochurehouders

Er zijn veel voordelen van brochurehouders voor uw bedrijf. Ze zijn betaalbaar in vergelijking met andere vormen van openbare reclame. Met de juiste zorg kunnen brochurehouders jaren meegaan en u hoeft alleen nieuwe catalogi aan te schaffen om ze erin te plaatsen. Je kunt er zelfs een kopen voor minder dan $ 30, wat betekent dat je er vijf kunt krijgen voor minder dan $ 200. Niet alleen zullen brochurehouders uw zichtbaarheid vergroten, ze zullen u ook helpen uw merk en producten onder de aandacht te brengen.

Een goede houder houdt een enkele stapel op zijn plaats, zodat klanten ze gemakkelijk kunnen bekijken Displayshop folderhouders. Ezels kunnen van bijna elk materiaal worden gemaakt, maar duurdere materialen zullen meer aandacht trekken. Helder acryl bijvoorbeeld is stevig, verduistert de brochure niet en is goed zichtbaar. Door helder acryl te gebruiken, blijft uw brochure ook zichtbaar zonder de aandacht op de rest van het display te vestigen. U kunt zelfs oogverblindende kleuren en lettertypen gebruiken om de aandacht van klanten te trekken.

U moet uw brochurehouder kiezen op basis van de hoeveelheid materiaal die u wilt opbergen. Als u weinig folders heeft, is een folderhouder met één laag voldoende. Ga voor grote hoeveelheden literatuur voor een grotere, rechthoekige of vierkante brochurehouder. Denk ook aan de vorm van je materiaal. Een ronde houder is bijvoorbeeld het meest geschikt voor een klein aantal folders, terwijl een vierkante of ronde folderhouder een folder van DL-formaat zal passen.

Voor meer informatie klik je hier: Displayshop

Pieter De Bruin