Het Finance Company Yearn heeft een roer gecreëerd bij verzekeringsprofessionals over de hele wereld. Het bedrijf steeg onlangs tot roem na de release van zijn zeer tokenized private verzekeringsproduct YNF, maar dit artikel is van dichtbij hoe het bedrijf kwam te zijn. Jaarnaar begon voor het eerst in Australië, waar het een licentieovereenkomst werd verleend door het Institute Institute van Australië aan de handelsverzekeringsactiva. Hoewel het bedrijf later uitbouwde in andere gebieden, waaronder het Verenigd Koninkrijk en Canada, blijft de voet aan de grond in de Aussie-markt sterk.

Yeni is ontworpen om agenten en makelaars toegang te geven tot meerdere state-of-the-art producten van één provider, met het potentieel om het klantenbestand van de verzekeraars te benutten door goedkope premies aan alle leden aan te bieden. Het bedrijf beweert ook dat zijn flexibele tarieven en lage commissies agenten zullen toestaan om hun rendementspreiding te vergroten, evenals een hoger bedrag per gebruiker aanbieden. Terwijl het Yearn Finance een verscheidenheid aan producten biedt, is het meest prominente aanbod het defi-schema, dat gebruikersdeposito’s gebruikt om een verscheidenheid aan hoog risico-producten te kopen, zoals levensverzekeringen, bedrijfsvoertuigen en persoonlijke eigenschappen.

Yeni-leden kunnen meer leren over elk product met de Defi Academy, een webgebaseerd trainingsprogramma dat gratis biedt aan leden.

Het programma heeft een eenvoudig te gebruiken Dashboard-ontwerp dat het gemakkelijk maakt voor gebruikers om al hun transacties naast elkaar te vergelijken. Bovendien kunnen leden zich gratis registreren, een korte cursus voltooien en vervolgens hun account activeren. Om het rendement op hun investering te maximaliseren, moeten beleggers in Yeni zich vastleggen aan een langdurige koers op de basisprincipes van YIFI, waaronder Yeni Blockchain, evenals de vier producten die binnen de cursus worden onderwezen, voordat ze kunnen beginnen met het aanmelden van nieuwe klanten.

De YFI-portefeuille van de YFI-financiering omvat vier producten van hoge kwaliteit die gebruikmaken van het Yeni-protocol. Deze portefeuille omvat een kunstmatige intelligentie van hoge kwaliteit die op het back-end van een gedistribueerd autonoom systeem loopt. Dit contract communiceert met een verzameling real-time toepassingen en diensten aan de voorkant.

Dit contract, ontwikkeld door Yeni-partners, maakt gebruik van het vertrouwde NPM-model om ervoor te zorgen dat smartcontracten veilig en eerlijk zijn voor alle deelnemers.

Een tweede aanbod van Yeni wordt Dai of Dyna genoemd. Het DAI-token zal op dezelfde manier werken aan ERC20-tokens. De primaire functie is om te dienen als een utiliteitsstandaard voor digitale valuta op dezelfde manier die ERC20’s uitvoeren. Deze standaard zal beleggers en instellingen mogelijk maken om liquiditeit voor digitale activa te bieden zonder extra middelen te vereisen om deze middelen uit de zak te betalen. Naarnaar Finance is van plan om de twee protocollen te integreren in een inspanning die DAI wordt genoemd.

Het eindproduct uit deze nieuwe onderneming wordt Ytegoges of Ytokens genoemd. Ytegoges vertegenwoordigen de laatste stap in de migratie van ERC20-tokens naar YTI Tokens. Het doel van deze norm is om het gedrag van digitale activa te definiëren en te standaardiseren terwijl het gebruik van bestaande activa-normen is om een uniforme standaard voor digitale tokens te bieden.

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester