Van de manier waarop mensen Midori-notitieboekjes beschrijven, is het moeilijk om niet te denken aan het “miniatuur whiteboard” -type bord waarop aantekeningen en schetsen kunnen worden geschreven. Het meest basale van Midori-notitieboekjes is een eenvoudige katoenen omslag met een eenvoudige elastische band om notitieboekjes gesloten te houden, een drukknoop aan één kant om de boven- en onderkant te sluiten en een stevig koord om een ​​potlood door de pagina’s te halen. Er zijn ook twee formaten – het standaardformaat (dat iets meer dan 2,5 inch hoog en 4,5 inch lang is) en het grotere zakformaat (dat ongeveer zo groot is als een A4-notitieboek maar ongeveer een centimeter dunner is).

In veel opzichten lijkt de Midori Traveler-notebook erg op een gewone A4-notebook, behalve dat er twee belangrijke verschillen zijn. Het eerste verschil is dat bij dit model de pagina’s in hoogte verstelbaar zijn. Dit betekent dat ze kunnen worden opgevouwen wanneer ze niet worden gebruikt, waardoor het Traveler-notitieboek ideaal is voor studenten die tijdens hun studie meerdere aantekeningen moeten maken of voor degenen die vaak reizen. Deze functie maakt het ook gemakkelijker voor u om de Traveler-notebook overal mee naartoe te nemen, wat minder stress kan betekenen als u probeert al uw belangrijke papieren in de tas te passen.

Het tweede verschil tussen de Reiziger en de andere Midori notebooks is dat er een aantal extra opties voor degenen die op zoek zijn naar iets een beetje meer verfijnd. Deze extra functies maken de Reiziger notebook zeer nuttig zijn bij het ontwerp – alsmede het kunnen vouw de pagina ‘ s verwijderd wanneer ze niet in gebruik zijn. Deze extra functies zijn onder andere een gum in het midden van het bovenste vel en twee extra zakken aan weerszijden van de Reiziger notebook voor het houden van uw andere accessoires samen, zoals pennen, potloden, enz.

De Reiziger Notebook heeft ook een ingebouwde batterij te sparen mechanisme wat betekent dat het zal u geld besparen op uw stroomrekening, wat betekent dat u kunt nog meer besparen als u wilt dat het dragen van uw notebook rond met u. Er zijn geen kabels los te koppelen, zodat deze notebook zal nooit opraken van kracht, zelfs als u laat uw handtas thuis of op de luchthaven! Dit betekent ook dat u kunt gebruik maken van de Reiziger notebook, zelfs als er geen stroom beschikbaar is om het op te laden.

De Travellers Notebook bevat ook een geïntegreerde clip-in-pen voor het schrijven van notities en tekenen, evenals een vak voor het opbergen van uw kleine apparaten. {e. U kunt deze compartimenten gebruiken voor allerlei zaken, zoals rekenmachines, notitieblokken, flashstations, mp3-spelers en een groot aantal andere items. De penclip op de pen is vooral handig om aantekeningen te maken of je voortgang te volgen. Je kunt het vak ook gebruiken om andere spullen in op te bergen, zoals je portemonnee en creditcard, maar er is geen ruimte meer voor je telefoon of sleutels. Als u om wat voor reden dan ook klaar bent met het gebruik van de zak, trekt u de pen gewoon uit de zak en haalt u uw spullen op de normale manier eruit.

De Reizigers Notebook is ideaal voor iedereen die veel reist als dit zal het gemakkelijker maken om het vervoer van uw spullen van de ene locatie naar de andere, zonder te hoeven uitpakken van uw laptop en breng je tas met je. Met een Reiziger Notebook bent u altijd voorbereid, met alles wat je nodig hebt om verder te werken.

Home