Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet? Een ketogeen dieetplan is opgesteld door Dr. Michael Allen en is gebaseerd op het dieet dat atleten gebruiken om te herstellen van blessures en sneller te genezen. Het dieet kan worden gebruikt om af te vallen, spieren op te bouwen, ziekten zoals kanker te genezen en zelfs om de hersenfunctie te verbeteren. Waar moet ik echter op letten bij het leren hoe ik een ketogeen dieet gebruik?

hoe gebruik ik een ketogeen dieet

Een van de eerste dingen die je moet beseffen over hoe ik een ketogeen dieet gebruik, is dat de ketonenlichamen (ketonen) ons energie geven om te verbranden. Dit is wat ons energie geeft om te bewegen, rennen, lopen en andere activiteiten te doen . Het lichaam kan op natuurlijke wijze ketonen aanmaken door vet af te breken dat het normaal zou opslaan en het vet als brandstof te gebruiken. Dit is het basisconcept achter het ketonendieet, maar er zijn meer details die u zult leren als u mijn artikelen blijft lezen.

Een ander belangrijk ding om in gedachten te houden bij het leren hoe ik een ketogeen dieet gebruik, is dat om je lichaam effectief vet te laten verbranden, het wat vet als energiebron moet gebruiken en niet simpelweg het vet dat je eet om te zetten in eenvoudige suikers. je spieren. Om te leren hoe ik een ketonen dieet gebruik, is het belangrijk om een gezond dieet te volgen dat veel fruit, groenten en vetarm vlees zoals kip en vis bevat. Zorg ervoor dat u ten koste van alles vette voedingsmiddelen vermijdt. Hoewel het eten van vetverbrandend voedsel je een extra energiebron kan geven, doe je jezelf uiteindelijk alleen pijn als je ervoor kiest om continu vet voedsel te consumeren.

Informatie over dit onderwerp: HetKetogeendieet.nl

Pieter De Bruin