Diamond Paintings is een kunst- en knutselactiviteit waarbij je minischilderijen op canvas maakt van een breed scala aan media, waaronder papier, klei, juwelen, stenen, parels en kristallen. Het belangrijkste object waarmee u schildert, staat bekend als diamantverf en er zijn verschillende stijlen, maten en kleuren om uit te kiezen. Het eindresultaat is meestal vrij verbluffend en veel mensen hebben een passie voor deze hobby ontwikkeld.

Een manier om aan de slag te gaan, is door een paar accessoires op te halen om u een vliegende start te geven. De meest populaire accessoires zijn borstels, rollers, doeken en kleurpotloden. Als je een penseel gebruikt, gebruik dan een kam met wijde tanden en vul de verf in alle ruimtes tussen de diamanten die je maakt met verf. Als u een roller gebruikt, moet u er een kiezen met een groot aantal tanden, zodat u snel een groot gebied kunt bedekken. Zodra je je canvas hebt bedekt, moet je het Diamond Cross Stitch-patroon starten dat relatief eenvoudig te volgen is.

Er zijn twee manieren om het Diamond Cross Stitch-patroon te voltooien. De eerste omvat het verbinden van alle vierkanten in een diamantschildering met onzichtbare steken. De vierkanten moeten correct worden uitgelijnd, zodat ze een gladde rij vormen. Zodra de rijen klaar zijn, moet je doorgaan door elk van de vierkanten met elkaar te verbinden, naar links en rechts te bewegen om een pad te maken. Het voltooide schilderij ziet eruit als een kleine diamantvorm omdat alle afzonderlijke stenen met elkaar zijn verbonden.

Om een Diamond Paintings te voltooien, moet u het schilderij afwerken met een laag vernis of een beschermende was. De verf hoeft niet volledig geseald te worden. Je kunt een klein beetje van de nog vochtige verf op de kwast laten zitten. De was helpt het schilderij tegen krassen te beschermen en het er op zijn best uit te laten zien. Het gebruik van een enigszins vervuilde borstel is de beste manier om de was of vernis aan te brengen.

Als u klaar bent met het maken van uw Diamond Cross Stitch-Painting, moet u controleren of er gebreken in het schilderij zijn voordat u het koopt of verkoopt. Het probleem dat u kunt ondervinden, is wanneer een klant een specifieke versie van het Diamond Cross Stitch-patroon wil. Ze kunnen bijvoorbeeld een gouden schilderij kopen met hetzelfde kleurnummer als een origineel. Om hun set compleet te maken, konden ze gemakkelijk een bijpassend schilderij van vergelijkbare grootte vinden. Het is echter mogelijk dat de verkoper de fout niet beseft en deze pas beseft nadat u het schilderij hebt gekocht. Als dit u overkomt, moet u contact opnemen met de verkoper om een terugbetaling of vervanging van het artikel te vragen.

De schoonheid van diamantkunstwerk zijn de onvolkomenheden die zichtbaar zijn in het werk. Het moeilijkste aspect van het maken van diamanten kunstwerk is het bedenken van hoe die imperfectie eruit zou kunnen zien. Daarom moet u niet overhaast een schilderij kopen zodra u het ziet. Bekijk het door een lange lens en stel je voor hoe de verschillende aspecten van het ontwerp eruit zouden kunnen zien. Naarmate u meer ervaring krijgt met kruissteken, zult u zich de verschillende aspecten van elk ontwerp kunnen voorstellen en zult u beter in staat zijn om problemen op te sporen voordat ze zich voordoen.

Meer informatie … https://www.mythofasia.nl/