De eerste showroom opende op 4 februari 2020 met een show van Palms ‘oprichter Peter Binkley. Het is sindsdien uitgebreid met nog een aantal shows in Kaapstad, Zuid-Afrika.

Airloom hercreëert de traditionele retrotegels en toont de diagonale tegels met een verscheidenheid aan materialen en kleuren, zoals hout, steen, vinyl en beton, die de tegels hun retro-look geven. Hoe geweldig is dat!

D webshop biedt ook op maat gemaakte retro tegeltegels voor hun klanten.

Op deze manier kun je je eigen retro tegelshowroom ontwerpen, met de dessins, kleuren en materialen die passen bij jouw persoonlijke stijl. D webshop biedt tegels aan, die met de hand worden vervaardigd en volgens hoge eisen worden gemaakt om aan de specificaties van de klant te voldoen. Naast de maatwerk tegels levert D webshop ook tegels voor het gebouw zelf, wat zorgt voor een unieke retrolook aan de constructie. D webshop levert ook retro verlichting, retro raambekleding en retro vloeren en wanden.

Bij Palms Apartments kun je zien hoe D webshop de retrostijl weer tot leven brengt. De unieke tegels zullen direct een ‘oude wereld’ gevoel en sfeer creëren waar je elke keer van zult genieten als je de showroom binnenloopt. Met zijn moderne thema zorgt D webshop zeker voor een retro gevoel in elke ruimte, of het nu gaat om een ​​huis, een kantoor of een hotel.

D webshop is een lokale verkoper van designtegels en benodigdheden voor showrooms en interieurinrichting. Ze bevinden zich zowel in het oosten als in het westen van Kaapstad. Je vindt ze online op de D-webshop voor speciale Retro Tegels-website, en ze leveren ook tegels aan de hotels in Kaapstad en KZN.

Retrotegels.nl